DE STOOPJES LANCEREN NIEUWE SINGLE 'SAMEN SPELEN'


Nieuwe YouTube hit van de muzikale genieën achter 'De Achtbaan'

DEN HAAG, 20111021 -- De Stoopjes hebben een nieuwe single opgenomen in samenwerking met de website Spelpunt.nl. De bijbehorende videoclip ‘Samen spelen’ is nu op internet te bekijken op o.a. YouTube.

De Stoopjes hebben alle vertrouwen in het succes van de nieuwe single ‘samen spelen’. “Hij is heel leuk geworden”, aldus Harold en Annelies Stoop. “De figuranten deden allemaal enthousiast mee, dus dat is wel toppie.” De Stoopjes hadden eerder dit jaar al een hit met het nummer ‘de achtbaan’. Het nummer is op verschillende websites inmiddels al meer dan 500.000 keer bekeken.

Het nummer samen spelen werd geschreven in samenwerking met spelletjes website Spelpunt. “De Stoopjes zijn twee razend-enthousiaste, leuke en vooral gezellige mensen, dus de match met Spelpunt was er meteen”,  aldus Rik Haandrikman Director of Business Development bij Spelpunt. “We hopen dat dit het begin van een lange, vruchtbare samenwerking is”

De Stoopjes – Samen Spelen op Youtube http://www.youtube.com/watch?v=30gFLV5r1g0

De Stoopjes – Samen Spelen (Spelpunt versie) op Youtube http://www.youtube.com/watch?v=NRzDYi9E_2w

Over GamePoint / Spelpunt

GamePoint BV is een wereldwijd netwerk op het gebied van multiplayer social games. De nadruk lig op online kaartspellen, bordspellen en andere gezelschapsspellen waarbij men mét en tégen elkaar kan spelen. Spelpunt.nl is de Nederlandse tak van GamePoint, waar elke maand honderdduizenden mensen samenkomen om diverse spellen te spelen. Wereldwijd verwelkomt GamePoint maandelijks miljoenen spelers die elke dag miljoenen speelminuten achter de pc doorbrengen. Zie voor meer informatie: www.spelpunt.nl