Balkenende heeft sinds gisteravond de Gunfactor


Oud premier neemt eerste exemplaar 'Verhoog je Gunfactor' in ontvangst van auteur Michiel Cobben, met daarin o.a. tips van Mark Rutte

ROTTERDAM, 20111021 -- Gisteravond tijdens de uitreiking van de derde Piet Heyn award tijdens het Gala van de SMA, de Sales Management Association aan boord van de ss Rotterdam, heeft oud premier Jan Peter Balkenende uit handen van auteur Michiel Cobben het eerste exemplaar van 'Verhoog je Gunfactor' in ontvangst genomen. Balkenende ging tijdens zijn key-note in op sales, het winnen van vertrouwen en ook de 'VOC-mentaliteit' kwam langs. De onderwerpen mochten de aanwezigen, commercieel en algemeen directeuren van grote Nederlandse ondernemingen, zelf aanreiken.

Met een uitreiking die vernoemd is naar Piet Heyn en die dit jaar gewonnen is door de firma Hunkemöller is het logisch dat Balkenende zelf begon over zijn uitspraak tijdens de Algemene Beschouwingen in 2006 dat er in Nederland weer een 'VOC mentaliteit' nodig was. Naast kritiek heeft hij destijds ook veel steunbetuigingen gekregen en hij droeg tijdens de avond manchetknopen met VOC afbeelding.

In zijn boek gaat Cobben in op de persoonlijke gunfactor van zakenmensen en hoe je die kunt verhogen. Naast theorie staan er ook interviews in met Marlies Dekkers, Frits Goldschmeding, Roos Vonk en Balkenende's opvolger Mark Rutte.

Dat het advies van Mark Rutte voor Balkenende wat laat zou zijn deed Cobben besluiten de heer Balkenende een abonnement op het blad Sales Expert cadeau te doen waar het interview tijdens de laatste verkiezingen in was gepubliceerd.





De Gunfactor BV