Rob Winters “Schatje geef ’t op”


EINDHOVEN, 20111022 -- De producers Roel Jongenelen V.O.F. de Kunst & Ruud van Rijen Twenty 4 Seven lanceren Rob Winters met het nummer “Schatje geef ’t op”. Een niet te weerstane kroegenhit welke ondersteund wordt met een grappige videoclip.

Rob Winters heet het allernieuwste project van het creatieve duo Jongenelen/van Rijen. De eerste single “Schatje geef ‘t op” is een feit. Het duo maakte van het originele nummer van KC and the Sunshine band een feestnummer met een lekker popsmaakje wat past in elke kroeg in Nederland.

De 21-jarige Rob Winters uit Eindhoven begon met zijn 13e op te treden op feesten en partijen. Dat dit niet onopgemerkt bleef blijkt uit de vele optredens die hij daarna heeft gedaan.Zo trad hij in 2007 op tijdens de DJ Kicken alcohol party tour en niet lang daarna volgde een optreden in het PSV Stadion. Dit najaar stond hij voor een overvol Eindhovens Beursgebouw en zong hij voor de Belgische Landmacht. Sinds 3 jaar volgt Rob een theateropleiding in Eindhoven wat hem goed van pas komt in deze videoclip.

Een ding is duidelijk Rob is klaar om met “Schatje geef ’t op” feestend Nederland te veroveren. Radio Plugging en TV Promotie wordt verzorgd door Steven Schoenzetter http://www.promoadventures.nl en Mirjam de Raaff.


http://www.youtube.com/watch?v=7vrrUFSm0EY


Banner Rob Winters