Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Sportpark de Eendracht

---

Clinics Sportpark Sloten en Geuzencup Sportpark de Eendracht

12 oktober 2011

Op zaterdag 22 oktober vinden zowel de gratis Clinics op Sportpark Sloten als de Geuzencup op Sportpark de Eendracht plaats.

Tijdens de Clinics op Sportpark Sloten kunt u gratis kennis maken met American Football, handbal, honkbal en voetbal. De Geuzencup is een voetbaltoernooi voor meisjes junioren en jongens op C, D, E, F niveau van de verenigingen die spelen op sportpark de Eendracht.

Clinics Sportpark Sloten

Zaterdag 22 oktober van 14.00 tot 17.00 uur kunnen bewoners op Sportpark Sloten gratis meedoen aan sportclinics American Football (bij Amsterdam Crusaders), handbal (bij DSG), honkbal (Quick) en voetbal (bij sportvereniging Nieuw Sloten). Jong en oud zijn welkom.

Deelnemers die aan alle vier de clinics (een sportkwartet!) meedoen, maken kans op een gratis Sportkwartet Lidmaatschap voor één jaar ter waarde van 250 euro en krijgen 25% korting op het lidmaatschap van de verenigingen als zij zich op 22 oktober ter plekke inschrijven.

Het Sportkwartet op Sportpark Nieuw-Sloten wordt georganiseerd door Amsterdam Crusaders, DSG, Quick en sportvereniging Nieuw Sloten en stadsdeel Nieuw-West. Aanmelden voor de clinics kan vanaf 13:30 uur bij clubhuis DSG.

Geuzencup op Sportpark de Eendracht

Zaterdag 22 oktober vindt op Sportpark de Eendracht de tweede editie van de Geuzencup plaats. Een voetbaltoernooi voor meisjes junioren en jongens op C, D, E, F niveau van de voetbalverenigingen op sportpark de Eendracht: s.v. Parkstad, s.c. Eendracht `82 en s.v. Nieuw-West.

Met de Geuzencup wil het stadsdeel de samenwerking tussen de clubs op sportpark de Eendracht stimuleren. Bij de Geuzencup staat sportiviteit hoog in het vaandel. Bij elke wedstrijd worden dan ook fairplay-punten toegekend, bovenop de wedstrijdpunten.


---