Vestia


17-10-2011

Nieuwbouwproject La Ligne III in verkoop

---

Vestia Den Haag Zuid-West start zaterdag 22 oktober met de verkoop van La Ligne III. Geïnteresseerden zijn van 10.00 tot 12.00 uur welkom in de modelwoning aan de Zuidlarenstraat 177 in Den Haag. In de modelwoning is een team van makelaars aanwezig om vragen te beantwoorden of geïnteresseerden in te schrijven voor een woning.

Vestia bouwt door!
Ondanks de economische recessie start Vestia deze maand nog met de verkoop van de laatste fase van La Ligne. Eerdere fases werden met succes gerealiseerd: La Ligne I is volledig uitverkocht en La Ligne II is voor 85% verkocht. Aad Bouwhuis, a.i. directeur Vestia Den Haag Zuid-West: "Vestia bouwt graag door. Niet alleen La Ligne III is daar een voorbeeld van. In januari beginnen we in diezelfde gebiedsontwikkeling in de Zuidlarenstraat met de bouw van project Il Vetro én starten we met de verkoop van het project Quattro." Il Vetro bestaat uit 168 huur- en koopappartementen, Quattro bestaat uit vier kleinschalige woonblokken met 34 koopappartementen en maisonnettes.

34 ruime eengezinswoningen
In La Ligne III realiseert Vestia een variatie aan eengezinskoopwoningen, van 2,5- en 3-lagen. Al deze woningen zijn voorzien van een zonnige tuin of riant dakterras van 50 m². Ook worden er twee starterswoningen (2-laags) gebouwd met een dakterras van 30 m². Standaard zijn alle woningen voorzien van een luxe badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en een wastafelmeubel met grote spiegel. Koopsommen variëren van EUR 176.850,- tot
EUR 319.850,- v.o.n.
Kijk voor meer informatie over La Ligne, Quattro en Il Vetro op www.zuidlarenstraat.nl.

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 80.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de 15 lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 1100 mensen bij Vestia. Vestia Den Haag Zuid-West werkt in de wijken Morgenstond, Bouwlust en Vrederust. Onze medewerkers kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vestia Den Haag Zuid-West beheert circa 6800 woningen en er werken in totaal ruim 75 mensen. Ga voor meer informatie naar www.vestia.nl/denhaagzuidwest.