De Speld Scheurkalender 2012

Persbericht van Prospektor

De Speld Scheurkalender 2012: Nu al het objectief nieuws van komend jaar

Op 22 oktober presenteert de redactie van De Speld de Speld Scheurkalender 2012. De kalender adresseert belangrijke onderwerpen als: massale vechtpartij ontaardt in TROS Muziekfeest, Willem van Oranje was een moslim en hoe bereid ik menselijke hazenlippen het beste? De journalisten van De Speld doen via hun website www.speld.nl al jaren trouw verslag van keiharde, objectieve nieuwsfeiten die in andere media niet of nauwelijks aandacht krijgen.De presentatie vindt op 22 oktober om 21u plaats in Pakhuis Wilhelmina.

Het Nieuws van 2012 is een nuttige uitgave die uw toiletbezoek een jaar lang zal veraangenamen met up-to-date nieuwsberichten, bizarre cartoons, een In Memoriam voor Willem Drees en verbazingwekkend nauwkeurige horoscopen. Vergeet dat jaarabonnement op NRC, Parool of Telegraaf: de krant voor het komend jaar rolt ruim voor de feestdagen van de
persen. Het Nieuws van 2012 - nu al te verscheuren!

'Humor zoals humor bedoeld is' (Gordon)
'Het is ontbeerlijk nieuws'(Zijne Excellentie Ivo Opstelten) 'Een beetje flauw' (Paul de Leeuw)
'Kan iemand de pallets met kalenders weghalen? Ze staan in de weg' (Frits, magazijnmedewerker)

Over de schrijvers:
De Speld (www.speld.nl) is een van de grootste nieuwsblogs en de grootste satirische site van Nederland. De website van De Speld heeft 100.000 unieke bezoekers per maand; verder produceren de redacteuren radio-uitzendingen voor Radio 1, hebben zij sinds december 2010 wekelijks een pagina in Dagblad De Pers en dansen zij een verdienstelijke tango.

Links:
http://www.speld.nl/



Razende Robot Reporter