Openbare yogales bij Occupy Amsterdam door Natural yoga

Persbericht van Natural yoga

Op zaterdag 22 oktober aanstaande, vanaf 12.30 uur verzorgt Natural Yoga een yogales voor alle aanwezigen, voorbijgangers en winkelend publiek. Deze yogasessie vindt buiten plaats, op of om het Beursplein.

Natural Yoga steunt hiermee de demonstratie 'Occupy Amsterdam', die op dat moment een week duurt. Zij staat staat achter de gedachte van vrijheid en gelijkheid die momenteel de wereld over waait en zich uitbreid als een olievlek. Zij steunt deze vreedzame demonstratie met een positieve bijdrage: een openbare yogales voor zoveel mogelijk mensen.

Natural Yoga bestaat uit een groep meiden met een missie. Gedurende de hele zomer wordt in samenwerking met een grote groep yoga docenten, buiten in parken en andere openbare terreinen, yoga gegeven waarvan de opbrengst deels naar een goed doel gaat. Afgelopen zomerseizoen werd afgesloten met een duurzaam yoga evenement in het Westerpark waarvan de gehele opbrengst naar Friends of the Earth (milieu). Meer dan honderd artiesten en vrijwilligers maakten dit tot een groot succes.




Razende Robot Reporter