Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Op 22 oktober 2011 zal Rock4 in Theater De Fransche School in Culemborg een try-out van hun nieuwste a capella show ten gehore brengen. De nieuwe show heet "Voices" en hierin gaat de vocale groep op zoek naar de mooiste, meest indrukwekkende en eigenzinnige stemmen uit de pop- en rockgeschiedenis. Liefhebbers van de welbekende Top 2000 kunnen hun hart ophalen, verschillende nummers uit deze lijst komen voorbij.

In "Voices" zingt Rock4 uiteenlopende nummers van befaamde artiesten zoals "Clocks" van Coldplay, "Jeanny" van Falco, "Stairway to Heaven" van Led Zeppelin, maar ook "Hotel California" van The Eagles. Dit nummer voerde de Top 2000 in 2010 aan en daarom mag hij in deze show zeker niet ontbreken. Rock4 voert deze songs op hun eigen manier uit en brengt ze met hun kenmerkende arrangementen en stemmen tot leven, waarbij instrumenten niet gemist zullen worden.

De stem, het enige instrument waarover de mens van nature beschikt, maakt zang tot de meest directe manier van muziek maken. Rock4 verrast en betovert het publiek keer op keer met slechts hun vier stemmen en bouwt een brug tussen pop- en rockmuziek en het theater. De muziekkeuzes zullen muziekliefhebbers van alle leeftijden aanspreken. Rock4 treedt al meer dan 10 jaar succesvol op in Nederland en andere landen.

Met "Voices" laten de mannen van Rock4 wederom zien wat ze in hun mars hebben. Het wordt een avond vol emotie, kracht, humor en schoonheid. Een feest voor zowel het publiek als Rock4. Op zaterdag 22 oktober aanstaande om 20.30 uur zal deze show te zien zijn in Theater De Fransche School in Culemborg.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze prachtige show. Kaarten kunnen online besteld worden via www.theaterdefranscheschool.nl of telefonisch op nummer 0345-52 15 46.

Meer informatie en de speellijst zijn te vinden op: www.rock4.nl