Dura Vermeer

Vught - 20 oktober 2011

Start verkoop woningen project Vughtse Hart

Zaterdag 22 oktober start de officiële verkoop van het project Vughtse Hart in Vught, een ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Rosmalen en Fortress Projectontwikkeling BV.

Het Vughtse Hart is een royaal gebouw met drie woonlagen gelegen tussen de St. Petruskerk en het gemeentekantoor in Vught. Aan de Raadhuisstraat bevindt zich de entree voor in totaal 31 koopappartementen waaronder vijf penthouses en twee stadswoningen. Deze variëren in grootte tussen de 75m2 en 218m2 gebruiksoppervlakte. Een groot deel van deze appartementen hebben naast een loggia ook een eigen dakterras.

Het plan voorziet tevens in de realisatie van 175 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage. Op de begane grond is ruimte voor detailhandel, kantoorruimte en horeca.

Aan de achterzijde van de appartementen komt op het dak van de winkelruimtes, naast de privéterrassen, een gezamenlijke daktuin van circa 1.400 m2, een ontwerp van Lodewijk Hoekstra, de tuinman van het RTL4-programma Eigen Huis & Tuin.

De verschijningsvorm van de architectuur streeft naar een herkenbare, cultuurhistorische samenhang met het oudere deel van het centrum van Vught, zoals dat bestaat in het aangrenzende Marktveld. De geleding van de straatwanden in breedte en hoogte, brengt het bouwvolume in harmonie met de eigen identiteit van Vught.

De prijzen van de woningen starten van EUR 250.000,- VON inclusief een parkeerplaats.

Als alles volgens planning verloopt, starten Dura Vermeer Bouw Rosmalen en Fortress Projectontwikkeling BV in januari 2012 met de realisatie. De oplevering zal uiterlijk in januari 2014 plaatsvinden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vughtsehart.nl.
---