Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politie onderzoekt gewapende overval op woning

Publicatiedatum: 22-10-2011 3:01:18

ARNHEM - De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een woning aan de JezuĂŻetenstraat in Arnhem op 22 oktober rond 02.00 uur.

Op dit moment ziet het er naar uit dat de bewoner van het pand (personalia op dit moment niet bekend) bij thuiskomst werd belaagd door twee personen die gewapend zouden zijn geweest met een vuurwapen (of iets wat daar op leek). De twee vertrokken te voet, maar de politie gaat er vanuit dat ze later in een auto zijn gestapt. De man raakte niet gewond, maar was wel ontdaan over het gebeuren. Het slachtoffer kon niet aangeven in hoeverre de daders er met buit vandoor zijn gegaan. Voor wat betreft de daders kon hij niet meer aangeven dan dat het om mannen ging. Bijzonderheden (zoals kleding en lichaamskenmerken) kon hij niet geven.

De politie is een onderzoek gestart. Zo zal er technisch onderzoek plaatsvinden en worden getuigen gehoord. Een zoektocht in de buurt werd gestart, helaas op dit moment zonder succes.

Neem contact op met de politie!
Getuigen worden opgeroepen te bellen met de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Men kan ook mailen met het overvallenteam:
overvallenteam@gelderland-midden.politie.nl.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 tot 3.30 uur