Halloween in Walibi Marva tegen de zombies !

19/10/2011 09:46

WALIBI BELGIUM

Waver, oktober 2011 - Vorig jaar tijdens Halloween verliet Marva halsoverkop het Waverse pretpark. De walgelijke monsters die ze toen voor dood achterliet, hebben zich ondertussen in bloeddorstige zombies getransformeerd. Ze bereiden zich voor om terreur te zaaien in Walibi vanaf 22 oktober tot en met 6 november. Tandenknarsend wachten ze op Marva !

Marva is back

In een ver verleden was Marva een zelfverzekerde circusartieste.

Hoewel deze afgrijselijke, schijnheilige dame niet gemakkelijk te vangen is, zal ze toch uit haar doppen moeten kijken deze keer. De zombies wachten haar op. Maar zal zij kunnen weerstaan ? Langzaam maar zeker vallen de zombies het pretpark binnen en laten sporen achter: Zombie Cemetry, Zombie River, Zombie Bar, -

Halloween in Walibi is ... 8 extra gratis attracties

De zombies palmen een groot deel van het park in: de zone vanaf de 4D cinema tot aan de Zombie River wordt tot Halloween Park omgedoopt. Halloween Park omvat 3 scary zones. Wie zich in deze zones waagt, zal niet kunnen ontsnappen aan de bloeddorstige zombies -

Voor deze twaalfde editie van Halloween pakt Walibi uit met maar liefst 8 extra Halloween attracties binnen 3 gethematiseerde zones: 4 doorloop gruwelhuizen, 2 gepimpte attracties en 2 shows. Een toegevoegde waarde die de bezoekers elk jaar weten te waarderen en telkens weer de massa naar Waver lokt, weer of geen weer.

Marva's Candy Factory

Marva's Candy Factory is een doorloophuis voor de kids. Marva is er in geslaagd om haar snoepjesfabriek Candy Factory te redden. Van daaruit verdedigt ze haar status. Samen met haar gekleurde hulpjes zal ze snoepjes aan de dapperste kinderen uitdelen. Maar wat zou er precies in die zoete snoepjes zitten ?

Insomnia

Dit nieuwe gruwelhuis zal niet onopgemerkt blijven bij de bezoekers. De TufTuf club wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een gruwelijk doolhof waar de ergste nachtmerries tot leven komen. Geen oog zal je meer dicht doen erna!

Zoo Terror 2

De monsters zijn ontsnapt uit de zoo en schuilen in een huis aan de Dalton Terror. Geen enkele bewoner heeft het overleefd, enkel de monsters en een aantal moedige bezoekers blijven over. Maar hoeveel mensen zullen hier exact levend uit komen?

FANTAstic Mine of Fear

Voor de gelegenheid wordt de Calamity Mine omgedoopt tot de Fantastic Mine of Fear. De verschrikkelijke zombies hebben de bron van Fanta bezet, waardoor er geen fun meer de wereld in kan vloeien. De bezoeker wordt gevraagd om de Fanta-helden te helpen en de afgrijselijke zombies te verslaan met behulp van laserguns. Het belooft een bangelijke strijd te worden in deze fantastisch gepimpte attractie.

Zombie River

De Gold River wordt bezet door verschillende zombies. Van lekker relax dobberen is geen sprake meer, want de bezoekers zullen verschrikkelijke horrorscènes ontdekken in deze mistige jungle.

Zombie Cabaret

Een slangenmens, een goochelaar en een jongleur onder één dak !

Het meest bizarre cabaret ter wereld verwelkomt jong en oud in deze show.

Zombie Bar

Zin in een zombie cocktail? De gelukkige houders van een RIP PASS staan een wel heel speciale excursie te wachten naar een wel heel mysterieuze locatie in het park. Nog nooit mochten bezoekers dit deel van het park bezoeken. Of en hoe ze zullen terugkeren is een andere vraag ? RIP PASSen worden enkel online aangeboden op www.walibi.com voor maximaal 500 bezoekers per dag.

Zombie Cemetery

In een duister steegje zullen de bezoekers 2 grote, stoffige poorten aantreffen.

Achter deze poorten ontdekt men mist, dwaallichtjes, en graftombes.

Geen twijfel mogelijk, dit is een zombie kerkhof !

5 Halloween nocturnes met als afsluiter « Zombie Celebration » !

Traditioneel worden de 5 Halloween nocturnes massaal bijgewoond en het zal deze editie niet anders zijn. Walibi zorgt dan voor een extraatje: een vuurwerk show over het water. Bij het vallen van de nacht komen de zombies samen voor een explosieve show met pyrotechnische effecten.

Enkel tijdens de nocturnes om 19u.30 rond het meer.

Halloween in Walibi : een niet te missen evenement!

Jaarlijks komen meer dan 125.000 bezoekers naar Walibi.

Doorheen de jaren is dit evenement uitgegroeid tot de grootste Halloween manifestatie in België. De herfstvakantie is een topper voor Walibi. Het is de week waarin Walibi de meeste bezoekers van het seizoen ontvangt. Ook dit jaar zal Walibi de lat hoog leggen. Voor de 12de editie worden er 4 nieuwe haunted houses, 2 shows en 5 nocturnes voorbereid. Bovendien worden 3 zones gethematiseerd en 2 bestaande attracties in een Halloween kleedje gestopt.

Halloween in Walibi. Elk weekend vanaf 22 oktober en elke dag vanaf 29 oktober tot 6 november van 10u tot 18u.

Tijdens de nocturnes op 29,30,31 oktober en 3 en 4 november is Walibi open tot 21u. www.walibi.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel