Politie Brabant-Noord

Horeca

Brabant Noord, 22-10-2011

's-Hertogenbosch - Een 28-jarige Bosschenaar werd in de Karrenstraat aangehouden voor openbare dronkenschap. Nadat hij in een cel zijn roes had uitgeslapen werd hij voorzien van een bon weer vrijgelaten.

Schijndel - Agenten hielden een 23-jarige man uit Delft aan in de Hoofdstraat voor vernieling. De man zou uit boosheid een buitenspiegel van een bedrijfsbus en de voordeur van een woning hebben vernield. Waarom hij boos was is niet bekend.

Oss - Een 18-jarige man uit Oss werd aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard voor bedreiging. Toen de jongeman de zaak niet in mocht bedreigde hij een portier met de dood. Die deed aangifte. De man mocht naar verhoor naar huis.

Boxmeer - Een 17-jarige jongen uit Oeffelt werd voor openbare dronkenschap aangehouden op de Spoorstraat. Agenten zagen dat hij zonder uit te kijken de rijbaan opliep, waarna hij bijna werd aangereden door een vrachtwagen. Hij mocht na verhoor weer naar huis.

Sint Anthonis - Bij een jeugdfeest aan de Breestraat werd een 14-jarige jongen uit Bergen (L) aangehouden omdat hij bij een ruzie enkele aanwezigen met een knipmes had bedreigd. Hij werd na verhoor overgedragen aan de zorg van zijn ouders. Het mes werd in beslag genomen.