Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Levenskunst bij Maanlicht'
MOONWALKING

De Culturele Raad Monster organiseert op zaterdag 22oktober 2011 de 26e editie van de Moonwalking, een sportieve wandeling bij avond met een cultureel tintje. Het thema van de Moonwalking is 'Levenskunst bij Maanlicht' in Naaldwijk en Maasdijk.

Deze Moonwalking zal starten bij bakkerij Blauwhek, Oranjesluisweg 20 in Naaldwijk. Bakker Jan Bronswijk zal ons ontvangen met koffie/thee en een koek. Hierna zal hij ons uitleg geven over zijn passie van het bakken van biologisch brood en het werken met verstandelijk gehandicapten medewerkers in de bakkerij. Rond de klok van 20:30 uur zullen we een uur gaan wandelen. Vervolgens komen we aan bij de Muziekzolder, Stairway to Music van Jan Wennekers in Maasdijk. Hij is de beheerder van de muziekzolder en zal ons verwelkomen met een drankje en een hapje. Ook hij zal uitleg geven over zijn hobby. Daarnaast wordt de avond nog muzikaal omlijst door muzikant Vincent Janse. Hij heeft van de muziek zijn levenskunst gemaakt en geeft op deze locatie muziekles. Na wat muzikale klanken geeft hij uitleg over zijn passie in de muziek. Deze Moonwalking start om 19:00 uur en eindigt om ongeveer 23:30 uur.

Zie verder het programma op: www.cultureleraadmonster.nl

Deelname: Uitsluitend vooraf kaartverkoop!
Doe dit als volgt: stuur een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl met uw naam, adres en telefoonnummer, met vermelding van het aantal deelnemers en maak ¤ 15,00 per persoon over op bankrekeningnummer 32 32 50 483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is overgemaakt krijgt u een bevestiging van deelname. Neem u veiligheidvest met reflectie of lampjes mee om goed zichtbaar te zijn!