Ingezonden persbericht


Opening glasvezelwinkel in Eibergen

14 oktober 2011, Eibergen- Glasvezel maakt de tongen los in Eibergen. De één is razend enthousiast, de ander heeft er niet zo'n beeld bij. De mogelijke komst van een glasvezelnetwerk roept in iedere geval veel vragen op. Om alle vragen persoonlijk te kunnen beantwoorden opent Reggefiber vanaf 22 oktober a.s. een glasvezelwinkel in Eibergen. Ook worden er twee informatieavonden gehouden.

Feestelijke opening glasvezelwinkel.
Wie de voordelen van glasvezel zelf wil ervaren, is welkom in de speciale glasvezelwinkel. Voor een demonstratie en antwoord op alle vragen over de techniek, de voordelen en de abonnementen van de serviceproviders. Op 22 oktober wordt de glasvezelwinkel op ludieke wijze geopend. Consumenten die meer willen weten over glasvezel zijn van harte uitgenodigd dit spektakel bij te wonen. De initiatiefgroep Eibergen op glasvezel hopen zoveel mogelijk plaatsgenoten te mogen begroeten. De winkel is gevestigd aan Kluiversgang 8 in Eibergen. Kijk op www.eindelijkglasvezel.nl/berkelland-eibergen voor de openingstijden. Op deze site kan via de postcodecheck ook een glasvezelabonnement worden afgesloten.

Informatie en persoonlijk advies.
Vragen over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders worden beantwoord tijdens de speciale glasvezel informatieavonden. Deze worden gehouden op maandag 24 en dinsdag 25 oktober. Tijdens deze avonden kunnen alle inwoners zich vanaf 20.00 uur uitgebreid laten informeren over de mogelijke aanleg, de diensten van de serviceproviders en de uitgebreide voordelen van een glasvezelnetwerk in Eibergen.

Glasvezel komt als 30% ervoor kiest.
De aanleg van glasvezel vraagt enorme investeringen. Daarom wordt het in eerste instantie aangelegd in gemeenten waar bewoners het graag zien komen. Kiest ten minste 30% van de huishoudens in Eibergen vóór 18 december 2011 een glasvezelabonnement op glasvezel bij één van de serviceproviders, dan wordt daadwerkelijk met de aanleg begonnen.

EINDE BERICHT