Rochdale


24 oktober 2011

Eindejaarskorting woningen Lommerrijk

Het nieuwbouwproject LommerRijk Bomen (in de Amsterdamse Bos en Lommer tussen de Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg) begint steeds meer vorm te krijgen.

Diverse woningen (zie foto) zijn scherp in prijs verlaagd tot 31 december 2011, deze korting ontvangt men alleen als de woning nog dit jaar wordt gekocht.

Wanneer Open Huis
De koopblokken Hazelaar en Plataan zijn opgeleverd en per direct beschikbaar. De oplevering van de appartementen in gebouw Linde volgt volgende week. Er zijn diverse zichtwoningen ingericht en een modelwoning. Deze kunnen op zaterdag 29 oktober (tussen 11:00 en 13:00) tijdens een open huis worden bezocht. Het adres van de modelwoning is de Blauwvoetstraat 87.

Kant en klaar Concept
Een aantal woningen wordt standaard aangeboden met het 'Kant en Klaar Wonen Concept'. Dit concept werkt als volgt: voor deze koopwoningen is een waardecheque beschikbaar waarvoor een keuken (incl inbouwapparatuur), wandafwerking en een (laminaat)vloer naar keuze kan worden uitgezocht. Deze waardecheque is uitsluitend te besteden bij Total Project BV, een bedrijf dat is gespecialiseerd in meer- en minderwerk na oplevering. Extra meerwerkopties behoren, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden. De koopsommen van deze woningen zijn inclusief deze waardecheque. Op aanvraag is dit concept ook beschikbaar voor de overige koopwoningen.
Door het `Kant en Klaar Concept' kan bij sleutelontvangst meteen worden begonnen met het inrichten van de nieuwe woning! Bij interesse kan een afspraak worden gemaakt met VLIEG Makelaars Amsterdam, 020-5247430. Kijk op www.lommerrijkwonen.nl voor de nieuwe prijzen en hier vindt u ook meer informatie.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, M 06 - 212 58 004 of mail ndeleeuw@rochdale.nl. Op vrijdag kunt u terecht bij Joram Bronwasser, communicatieadviseur. M 06 519 38 337 of mail jbronwasser@rochdale.nl.