Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Inwoners van Naarden op straat bestolen

Naarden, 24-10-2011 o In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 oktober werden twee Naarders op straat bestolen van hun eigendommen.

Twee 18-jarige inwoners van Naarden fietsten rond 02.30 uur over de Westwalstraat toen vijf mannen op scooters hen benaderden. Een van de mannen vroeg om een sigaret en vuurtje. Nadat hij deze had gekregen, eiste een van de andere mannen met dreigende taal hun spullen. DeNaarders gaven hun spullen af, onder andere mobiele telefoon en geld. Hierna reden de mannen weg.

Signalementen:
De man die om een sigaret vroeg was een blanke man van ongeveer 24 jaar oud en rond de 1.90 meter lang met een normaal postuur. Hij had kort blond haar met slag. Hij droeg een donkere spijkerbroek, een zwarte winterjas met capuchon en onder de capuchon een zwart petje. Hij reed op een zwarte scooter met windscherm. Bij hem achterop zat een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud en 1.85 meter lang met een slank postuur. Hij had kort zwart haar en droeg donkere kleding. De man die de eigendommen van de Naarders eiste was ongeveer 21 jaar oud en rond de 1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte glimmende jas en had een zwarte helm op. Ook hij reed op een donkere scooter.
Een vierde man had een donkere huidskleur, was ongeveer 22 jaar oud en rond de 1.85 meter lang met een gezet postuur. Hij had zwart kort kroeshaar en droeg donkere kleding. Bij hem achterop zat een man met een petje en capuchon op.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.