Mijnruilwinkel.nl, start een ruilwinkel op internet


VENLO, 20111024 -- Mijnruilwinkel.nl biedt de mogelijkheid gratis een online ruilwinkel te beginnen. Een verrassende manier om oude spullen nieuw leven in te blazen.

Mijnruilwinkel.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform waar bezoekers overbodige spullen kunnen ruilen of kunnen laten afhalen. Mijnruilwinkel.nl onderscheidt zich van andere ruilsites door de afwijkende manier van ruilen. In plaats van spullen aan te bieden en iets specifieks terug te vragen wordt het een verrassing wat er geboden wordt.

Op mijnruilwinkel.nl maakt de bezoeker eenvoudig een online ruilwinkel. Spullen in de winkel worden gebruikt bij het bieden. Als een bod geaccepteerd wordt spreken de betrokkenen af hoe en wanneer de ruil tot stand komt.

Mijnruilwinkel.nl is gebruiksvriendelijk van opzet. Bladerend door de winkeltjes wordt het aanbod verkend. Via e-mailberichten blijven eigenaren op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld als er een bod is uitgebracht.

Wie niet wil ruilen maar het zonde vindt om spullen weg te gooien kan ook terecht op mijnruilwinkel.nl. Spullen krijgen dan de status ' gratis af te halen' . De eigenaar ontvangt bericht als iemand
interesse heeft.

Op mijnruilwinkel.nl krijgen spullen een tweede leven.