Ingezonden persbericht


Slapend naar de sneeuw met City Night Line

Rechtstreeks naar de wintersport vanaf 49 euro enkele reis ­ Ski's en snowboards reizen gratis mee ­ Tickets vanaf nu te boeken

(Utrecht, 24 oktober 2011) Zonder files en stress naar de wintersport? City Night Line biedt vakantiegangers de mogelijkheid om relaxed 's nachts naar diverse populaire wintersportgebieden in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te reizen. Van 16 december 2011 t/m 14 april 2012 zijn er namelijk seizoengebonden verlengingen via München naar Innsbruck en via Zürich naar Brig. Zo komen wintersporters midden in de sneeuw aan.

Vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem rijdt City Night Line deze winter in het weekend rechtstreeks via München naar Kufstein, Wörgl, Jenbach en Innsbruck in Oostenrijk. Vanuit deze plaatsen zijn een groot aantal skigebieden uitstekend bereikbaar, zoals het Stubaital, de Olympische streek Seefeld of, vanuit Wörgl, de Zillertaler Alpen. In Zwitserland zijn de bestemmingen Thun, Spiez, Kandersteg en Brig rechtstreeks bereikbaar, voor de mooiste skigebieden in het Berner Oberland en Wallis.

Een enkele reis met de City Night Line naar de sneeuw is verkrijgbaar vanaf 49 euro per persoon in een couchetterijtuig en vanaf 69 euro per persoon in een slaaprijtuig. De reis per spoor naar de sneeuw verloopt voor skiërs, snowboarders en winterliefhebbers zonder files en stress. Gewoon 's avonds vertrekken, comfortabel slapen en 's morgens uitgerust op de vakantiebestemming aankomen. Aangezien de heen- en de terugreis 's nachts plaatsvinden, blijft er meer vakantietijd ter plaatse over ­ zonder extra overnachting in een hotel. En de skibagage reist gratis mee. Wie gedurende het winterseizoen niet alleen wil reizen, heeft met City Night Line de keuze uit diverse verbindingen naar een groot aantal Europese metropolen als Berlijn, Dresden, Kopenhagen, Praag en Zürich. De nieuwe dienstregeling 2011/2012 geldt van 11 december 2011, tickets voor de nieuwe dienstregeling kunnen nu geboekt worden.

Meer informatie en boekingen:

- www.citynightline.nl

- NS Hispeed op de grotere stations

- NS Hispeed TeleSales: 0900 9296 (0,35 euro per minuut)
- Treinreiswinkel, telefoon 071 513 7008 of filialen in Amsterdam (Singel 393) en Leiden (Breestraat 57)




Ingezonden persbericht