Politie Gelderland-Zuid

Bromfietser ernstig gewond

Groesbeek, 25-10-2011 o Maandagmorgen raakte een 19-jarige bromfietsbestuurder uit Groesbeek ernstig gewond na een aanrijding met een personenauto. Het gebeurde rond 10.25 uur op de Gooiseweg.

Politiemensen van de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwamen naar de ongevalslocatie voor technisch sporenonderzoek naar de toedracht. De bestuurder van de auto, een 25-jarige Groesbeker, reed over de Gooiseweg vanuit de richting van de Pannenstraat. Ter hoogte van de kruising met de Frieselaan wilde hij linksaf slaan. Daarbij verleende hij geen voorrang aan de 19-jarige man die uit tegenovergestelde richting kwam.

De bromfietser kon de auto niet meer ontwijken. Bij het ongeval liep de 19-jarige ernstig beenletsel op. Hij is met een ambulance naar het UMC St Radboud overgebracht. Tijdens de hulpverlening en het onderzoek leidden andere agenten ter plekke het verkeer in goede banen.

De politie is nog bezig met het horen van getuigen en betrokkenen. Er zal proces-verbaal van de aanrijding worden opgemaakt. (08)

Laatst gewijzigd 25-10-2011 9:29 | © Regio Gelderland-Zuid |