Gemeente Veenendaal


Voorbereidingen Koninginnedag 2012

Veenendaal maakt zich op voor de komst van de Koninklijke familie op 30 april 2012. Sinds de Rijksvoorlichtingsdienst op 11 oktober bekend maakte dat Hare Majesteit Koningin Beatrix samen met haar familie deze dag met ons mee wil vieren zijn diverse inwoners en organisaties gestart met de voorbereidingen voor deze bijzondere Koninginnedag.

In zowel Rhenen als Veenendaal wordt op dit moment een projectorganisatie ingericht vanuit de gemeentelijke organisatie die zich de komende maanden volledig richt op de komst van de Oranjes. In nauw overleg tussen deze projectorganisatie, de Stichting Oranjedag, de Provincie Utrecht en de Koninklijke familie wordt een programma ontwikkeld voor Koninginnedag 2012.

Over de voorbereidingen voor 30 april 2012 zullen we regelmatig communiceren via de website van de gemeente, de gemeentepagina in de Veenendaalse Krant en via het twitteraccount @KD12Veenendaal. We streven ernaar om in januari een speciale Koninginnedagwebsite te lanceren.

Wanneer u ideeën heeft voor Koninginnedag 2012 die de gemeente Veenendaal in haar voorbereidingen kan betrekken dan kunt u deze per e-mail sturen aan koninginnedag2012@veenendaal.nl.