ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Cursus Software Delivery en Kwaliteit - nog enkele plaatsen vrij

29 aug 2011 om 10:57

Na het succes van de cursus Software Product Management bieden de Universiteit Utrecht en het Software~VOC-netwerk van ICT~Office nu ook een cursus aan op het gebied van Software Delivery en Kwaliteit. Tijdens de cursus zullen diverse onderwerpen aan bod komen gerelateerd aan software delivery en kwaliteit van productsoftware. Voorbeelden hiervan zijn het verhogen van de kwaliteit van uitgaande releases, het aantal releases, methoden voor versiemanagement en het belang van (gestructureerd) testen van releases.

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn:
* kennis maken met de theorie op het gebied van software delivery en kwaliteit

* leren van vaardigheden, zodat software delivery- en kwaliteitsmanagers efficiënt, effectief en nauwkeurig kunnen werken
* leren professionaliseren van software delivery- en kwaliteitsmanagementprocessen binnen de eigen organisatie
* uitwisselen van ervaringen met software delivery- en kwaliteitsmanagers van andere bedrijven

De cursus is bedoeld voor delivery- en kwaliteitsmanagers en
-ontwikkelaars van productsoftwarebedrijven. De sessies vinden plaats op De Uithof, Universiteit Utrecht. De kosten van de cursus bedragen 2500,- per persoon (exclusief BTW). Leden van ICT~Office krijgen een korting en betalen 2125,- (exclusief BTW).

De nieuwe cursus gaat van start op 26 oktober 2011 en duurt tot 1 februari 2012. De cursus bestaat uit tien wekelijkse sessies, die duren van 15:00 u. tot 19:00 u. Tussen de sessies van 14 december 2011 en 11 januari 2012 is een vakantieperiode ingelast. U kunt zich aanmelden voor deze cursus bij Sandra Verdonk: a.c.verdonk@uu.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Slinger Jansen (slinger@slingerjansen.nl) of Sandra Verdonk.