Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland


V&V 2020: eerste resultaten Verpleegkundig Specialisten

Het beroepsprofiel verpleegkundig specialist is er nog niet, maar het begin is er. In de eerste rapportage lees je hoe de verpleegkundig specialisten hun beroep in 2020 zien. Lees nu al de rapportage `Zo zien verpleegkundig specialisten hun beroep in 2020' en kom op 8 maart 2012 naar de eindpresentatie van V&V 2020!

Rondetafelgesprekken
Tijdens de rondetafelgesprekken hebben verpleegkundig specialisten praktijkervaringen, inzichten en verwachtingen ingebracht en uitgewisseld. Zo kwamen verpleegkundig specialisten tot een beeld van de zorg in 2020, met hun bijdrage en de rollen die zij dan kunnen spelen.

Rapportage
De rapportage geeft op beknopte wijze de opbrengst van de gesprekken weer. Dit wordt verwerkt in de eindrapportage en gelegd naast uitkomsten van andere deelprojecten, studies en consultaties. Op 8 maart 2012 presenteert V&VN alle uitkomsten tijdens het V&V 2020-congres in Nieuwegein.

Meer lezen
In het oktobernummer van TVZ tijdschrift voor verpleegkundigen staan maar liefst vier artikelen over Verpleegkundig Specialisten en V&V2020.


---