Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Voorontwerpbestemmingsplan Vierlingsbeek

OPENBARE BEKENDMAKING

Voorontwerpbestemmingsplan Vierlingsbeek

Burgemeester en Wethouders van Boxmeer maken bekend dat zij een nieuw bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn voor de bebouwde kom van Vierlingsbeek. Het nieuwe bestemmingsplan voor Vierlingsbeek is in beginsel een conserverend bestemmingsplan. Dit betekent er geen nieuwe ontwikkeling zijn meegenomen in het bestemmingsplan en dat bij de verschillende bestemmingen veelal is gekeken naar het huidig gebruik en recht. Wel zijn er enkele wijzigingsgebieden opgenomen in het bestemmingsplan.

Met ingang van 26 oktober 2011 ligt het voorontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het voorontwerpbestemmingsplan Vierlingsbeek is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/ bestemmingsplannen. Tot en met 6 december 2011 kan iedereen reacties omtrent dit plan indienen bij Burgemeester en Wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Indien u mondeling wilt inspreken dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Vergunningen, telefoon (0485) 585911.

Ingekomen inspraakreacties worden betrokken bij het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan waarvoor ter zijner tijd de procedure volgens de Wet ruimtelijke ordening zal worden gestart.

Boxmeer, 25 oktober 2011
Te downloaden:

* BEDRIJVENSTAAT(1 tm 3) Bijlage bij de planregels.pdfLees voor
* Verbeelding Vbk - zuid.pdfLees voor

* Verbeelding Vbk - west.pdfLees voor

* Verbeelding Vbk - noord.pdfLees voor

* REGELS voorontwerpbestemmingsplan Vierlingsbeek.pdfLees voor
* TOELICHTING voorontwerpbestemmingsplan Vierlingsbeek.pdfLees voor