Gemeente Bronckhorst
---


Burgemeester Aalderink reikt heer H.G. Harmsen uit Vorden koninklijke onderscheiding uit op 26 oktober a.s.

Uit handen van burgemeester Henk Aalderink ontvangt de heer H.G. Harmsen uit Vorden op 26 oktober a.s. een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). Dit gebeurt rond 20.00 uur tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Vorden in hotel Bakker.

De heer H.G. Harmsen (80) is en was naast zijn werk als zelfstandig ondernemer (aannemer en in timmer-, bouw- en hobbybranche) o.a. op de volgende terreinen actief: . 1965-heden bestuurslid (tot 2009) en vrijwilliger (sindsdien) voor de Vordense IJsvereniging (ontwerper van en klusser aan ijsbaan en clubgebouw) . 1983-heden secretaris (langere tijd) en vrijwilliger/vraagbaak (nog steeds) voor de Vordense ondernemersvereniging
. 1990-2007 (bestuurs)lid Stichting Mij tot Nut van het Algemeen . 1996-heden medeoprichter en bestuurslid Stichting Veilingcommissie Vorden, waarvan opbrengsten bestemd zijn voor goede doelen in en om Vorden (geeft leiding aan team dat dagelijkse gang van zaken verzorgt) . 2007-heden voorzitter Stichting Cultuurfonds Vorden (opvolger Stichting Mij tot Nut van het Algemeen

Het mag duidelijk zijn dat de heer Harmsen zich geruime tijd voor de samenleving heeft ingespannen. De aard, duur, diversiteit, maatschappelijke betekenis en uitstraling van zijn activiteiten hebben tot de koninklijke onderscheiding geleid.

Voor dit artikel geldt een embargo tot en met 26 oktober 2011 20.15 uur.

Geachte persrelatie,

U bent van harte welkom om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Hengelo (Gld), 24 oktober 2011

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling Communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --