Persbericht

Citrix lanceert MKB-oplossingen voor desktopvirtualisatie ~ Citrix VDI-in-a-Box strategie omvat nieuwe channel specialisatie, sterk partner ecosysteem en nieuwe oplossing voor MKB-markt ~

Vianen, 26 oktober 2011 - Citrix heeft tijdens het partnerevenement Citrix Summit in Barcelona een nieuwe reeks van producten, oplossingen en programma's aangekondigd, om kleine en middelgrote bedrijven dektopvirtualisatie aan te kunnen bieden. Centraal bij dit nieuwe MKB-initiatief staat de introductie van een volledig nieuwe versie van Citrix VDI-in-a-Box(TM), de eenvoudige, betaalbare VDI-totaaloplossing die speciaal is ontwikkeld voor MKB-organisaties. VDI-in-a-Box 5 is het eerste product dat Citrix op de markt brengt naar aanleiding van de overname van Kaviza in mei 2011. Ook introduceert Citrix een nieuwe oplossing die Citrix VDI-in-a-Box en de cloud-gebaseerde support-oplossing Citrix GoToManage® combineert, waardoor het voor managed service aanbieders en IT-personeel eenvoudiger wordt om op afstand het gebruik van virtual desktops te monitoren en ondersteunen, vanaf verschillende locaties.

Om nog beter door te dringen in deze snelgroeiende markt, kondigt Citrix ook een nieuwe channel partner specialisatie aan voor het Citrix Solution Advisor programma: MKB-Specialist. Citrix zal deze nieuwe certificering in januari doorvoeren. Gecertificeerde partners krijgen toegang tot een uitgebreide reeks aan sales tools, gratis online training en pre-sales ondersteuning - speciaal gericht op een succesvolle dienstverlening aan MKB-klanten.

Het nieuwe Citrix MKB-initiatief bevat ook ondersteuning voor duizenden Citrix Ready®-producten van technologiepartners zoals Dell en Wyse, waarmee gevalideerde hard- en software oplossingen eenvoudig gebruikt kunnen worden door kleine en middelgrote bedrijven. De combinatie van Citrix VDI-in-a-Box 5, Citrix GoToManage, de ondersteuning van een ste-k Citrix Ready ecosysteem en een nieuw MKB-Specialist channel-programma helpen de voordelen van "going virtual" op de desktop voor tienduizenden MKB-bedrijven over de hele wereld uit te breiden.

Er zijn geen minimale vereisten om MKB-Specialist te worden. Partners die de gratis online training voltooien zijn geschikt om deel te nemen en kunnen tot tien procent vergoeding van het Citrix Advisor Rewards programma verdienen. Nieuwe partners hoeven niet te wachten tot deze specialisatie beschikbaar is, zij kunnen zich vandaag nog aansluiten bij het Citrix Solution Advisor programma via www.citrix.com/csa.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier te vinden.

Beschikbaarheid

Citrix VDI-in-a-Box 5 wordt dit kwartaal gelanceerd. Een gratis trial preview is beschikbaar op www.citrix.com/vdi-in-a-box/try-it.

Gerelateerde links

* Expertblog: Citrix Builds Desktop Virtualization Business
* Aankondiging: Overname Kaviza

Volg Citrix online

* Citrix VDI-in-a-Box pagina

* GoToManage pagina

* Twitter: @Citrix, @GoToManage, @CitrixBenelux