Gemeente Barneveld


Cursus "Financiële opvoeding: hoe doe je dat?"

De gemeente start op 26 oktober met de cursus "Financiële opvoeding: hoe doe je dat?". De cursus is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente met kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De gemeente betaalt deze cursus voor haar inwoners; voor deelnemers zijn er geen kosten.

Hoeveel zakgeld geef ik mijn kind? Wat spreek ik af over telefoonkosten? Met dit soort vragen worstelen veel ouders. In de cursus leert u hoe u uw kind kunt helpen financieel zelfstandig te worden. U gaat in gesprek met andere ouders en krijgt praktische tips. In de cursus komen aan bod:

* Zak- en kleedgeld

* Praten over geld

* Het goede voorbeeld geven

* Sociale druk

* Lenen en sparen

De cursus start op 26 oktober en duurt vier weken. Iedere woensdagavond wordt er les gegeven van 19.00 tot 21.30 uur in het gebouw van het ROC, Zonnebloemstraat 25 in Barneveld.

Aanmelden
Heeft u interesse? Meldt u dan zo snel mogelijk aan voor deze cursus door de onderstaande bon in te vullen en terug te sturen aan de gemeente Barneveld. De adresgegevens: gemeente Barneveld, t.a.v. mevr. T. Aantjes, Postbus 63, 3770 AB Barneveld. Of mail de gevraagde gegevens naar t.aantjes@barneveld.nl.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl