Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 26 oktober 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 26 oktober t/m zondag 6 november 2011

Woensdag 26 oktober
11.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve spreekt een welkomstwoord bij het Observatorium 'De kracht van diversiteit binnen organisaties' door Boris Dittrich. Locatie: Kunsthal KAdE, Smallepad 3 te Amersfoort.

13.15 uur
Wethouder Gert Boeve spreekt tijdens de Amersfoortse Wmo-conferentie 2011 'De Kanteling'. Locatie: Hoofdkantoor Agis, Van Asch van Wijckstraat 55 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve neemt deel aan een brainstormsessie voor bestuurders over de aanpak van duurzaamheid. Locatie: Grandcafé Hemels, Langestraat 63 in Amersfoort.

20.30 uur
Wethouder Van den Berg is aanwezig bij de première van 'Sounds like Warhol' (The Factory). Dit is een muziekproject dat de gemeente Amersfoort financieel ondersteunt. Locatie: Onze Lieve Vrouw te Amersfoort.

Donderdag 27 oktober
13.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius woont het congres "Groen Loont" en de prijsuitreiking van de nationale groencompetitie Entente Florale 2011 bij. Locatie: Grote of Lebuïnuskerk, Kleine Poot 7 te Deventer.

15.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve zet de eerst geplaatste mini windturbines in Amersfoort in de bedrijfsstand. Locatie: Bouwbedrijf A. Huurdeman BV, Terminalweg 13 te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius opent de jaarlijkse bijeenkomst voor veiligheidsambassadeurs. Locatie: Raadszaal Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve neemt deel aan de rondetafelbijeenkomst "Energiebesparing in de huursector in Amersfoort". Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Vrijdag 28 oktober
14.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius woont de bijzondere raadsvergadering bij ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Houben van de gemeente Barneveld. Locatie: Oude gedeelte van het gemeentehuis, Raadhuisplein 2 te Barneveld.

19.00 uur
Wethouder Gert Boeve bezoekt de receptie van Sociëteit Amicitia ter gelegenheid van de viering van het 175-jarig jubileum. Locatie: Sociëteit Amicitia, Prins Hendriklaan 5 te Amersfoort.

Zaterdag 29 oktober
9.30 uur
Wethouder Gert Boeve verricht de opening van de culinaire (kook) cadeauwinkel Cook@home. Locatie: Winkelcentrum-Vathorst, Wouda 21 A te Amersfoort.

's Middags
Wethouders Menno Tigelaar en Pim van den Berg zijn aanwezig bij de rondleiding bomen in Park Randenbroek. Locatie: Start bij de ingang aan de Bisschopsweg.

Maandag 31 oktober
15.00 uur
Wethouder Gert Boeve verricht de officiële handeling tijdens het hoogste punt van het woonzorgcomplex aan de Strang 1. Locatie: De Strang 1 te Amersfoort.

Woensdag 2 november
12.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve woont het klimaatcongres 2011 bij. Locatie: Media Plaza, Utrecht.

Donderdag 3 november
15.00 uur
Wethouder Gert Boeve bezoekt de tiende Enneüs Heermalezing "De maat van Nederland" door prof. Dr. Robbert Dijkgraaf, president Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Locatie: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17 te Hilversum.

16.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve reikt de prijzen uit aan de winnaars van de fotowedstrijd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de KNNV, afdeling Amersfoort en omgeving. De vereniging stelt zich ten doel de bevordering van natuurstudie, -bescherming en -beleving. Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 4 november
09.00 uur
Wethouder Menno Tigelaar houdt een inleiding tijdens de Conferentie pedagogisch kader brede school. Locatie: De Neng, Engweg 7 te Hoogland.

12.00 uur
Wethouder Sebastiaan Van 't Erve verricht de opening van de Glasdag 2011. Locatie: Icoon Theater, Leeghwater 1-3 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Hans Buijtelaar verricht samen met gedeputeerde Van Lunteren (Provincie Utrecht) de opening van de Hanzetunnel. Meer informatie is te vinden op: http://www.amersfoort.nl/smartsite.shtml?id=175272 Locatie: Hanzetunnel, aan de zijde van de Hanzeboulevard te Amersfoort.

Noot voor de redactie,