Gemeente Oirschot

Bijeenkomst over duurzaam ondernemen in Oirschot op 27 oktober

Energietransitie als kans
Â

Gemeente Oirschot streeft met de vijf Kempengemeenten naar energieneutraliteit in 2025. Ondernemers spelen daarin een cruciale rol. Op 27 oktober organiseren we een bijeenkomst over de kansen die energietransities biedt voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Â

Verandering als enige constante. Of het nu om het klimaat gaat, aandelenkoersen of de woningmarkt, alles is in beweging. Als ondernemer speel je hier op in en probeer je de nadelen te beperken of juist nieuwe kansen te pakken. Het proces van energietransitie is zoân kans. Het opraken en duurder worden van fossiele bronnen, de behoefte aan lokale investeringen, nieuwe mogelijkheden en markten door innovaties in bijvoorbeeld elektrisch rijden en slimme netwerken. Energiebesparing levert direct rendement, duurzame energie biedt zekerheid op lange termijn.

Â

Bijeenkomst op 27 oktober
U bent van harte welkom bij de bijeenkomst over de kansen die energietransities bieden op donderdag 27 oktober vanaf 19.30 uur in Ontmoetingscentrum Ons Mevrouw, Doornboomstraat 30 in Middelbeers.

Programma:

19.30 Ontvangst met koffie en thee

20.00 Opening, wethouder Jan Verhoeven

20.05 Energietransitie in Oirschot en omgeving, door Maarten van Oosterhout (Gemeente Oirschot/SRE Milieudienst)

20.30 Duurzaam ondernemen, door Erik van den Oord, Ivanhoe Management, Oirschot

21.00 Energiecoöperatie Oirschot (ECO), Michael Urlings (LSWA)

21.30 Samenvatting en Afsluiting

21.45 Netwerkborrel

Â

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten van Oosterhout van de gemeente Oirschot, tel. 06-15 822 368 of e-mail: m.vanoosterhout@oirschot.nl

Â

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door gemeente Oirschot en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en is tot stand gekomen in overleg met Ondernemersvereniging Oirschot (OVO) en Ondernemersvereniging De Beerzen (OVB).