Politie Gelderland-Zuid

Twee keer aanhouding voor mishandeling

Nijmegen, 28-10-2011 o Binnen een uur hield de politie vrijdagochtend in de Nijmeegse Molenstraat in twee verschillende incidenten iemand aan terzake mishandeling.

Om 03.55 uur meldde iemand geslagen te zijn terwijl hij omstander was bij een vechtpartij tussen twee groepen. Uit de vechtende groepen was opeens iemand naar de melder gekomen en had hem tot drie keer op zijn hoofd geslagen. Het 25-jarige slachtoffer, een man uit Belfeld, verklaarde aangifte te willen doen, waarop de politie de verdachte aanhield. Dit was een 18-jarige Wijchenaar. Het incident was in een horecagelegenheid op de Molenstraat.

Een uur later troffen surveillerende agenten een vrouw aan in de Molenstraat. Ze was overstuur en gaf aan mishandeld te zijn door een man, waarvan zij een signalement gaf. Even verderop zagen de agenten een man lopen die aan het signalement voldeed. Omstanders vertelden bovendien aan de politiemensen dat zij getuige waren geweest van de mishandeling. Hierop werd de verdachte, een 27-jarige man uit Didam, aangehouden. Het 21-jarige slachtoffer, een vrouw uit Wijchen, deed aangifte. De politie maakt proces-verbaal op.

(00)

Laatst gewijzigd 28-10-2011 9:29 | © Regio Gelderland-Zuid |