Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van gewapende overval

Eindhoven Strijp, 28-10-2011 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval op een loods achter een woning aan de Hastelweg in Eindhoven.

De 57-jarige bewoner was rond 23.30 uur bezig in zijn loods toen hij buiten een vrouw hoorde roepen. Hij deed vervolgens de deur van de loods open om te kijken en op dat moment drong een onbekende man de loods binnen. Deze bedreigde de bewoner met een (slag)wapen. Ook een tweede man kwam de loods binnen en bedreigde de man. Het meisje dat vermoedelijk riep om de aandacht van de man te trekken bleef buiten staan. De beide verdachten namen vervolgens diverse goederen uit de loods mee en gingen er vandoor. Er is een signalement van de drie daders:


1) Meisje, 15/16 jaar oud, Indisch uiterlijk, ongeveer 1.65 meter groot, slank postuur en lange zwarte haren. Ze droeg donkere kleren.


2) Man, ongeveer 30 jaar oud, licht getint uiterlijk en ongeveer 1.80 meter groot. Hij droeg een donkere, grijze jas, had een capuchon op en droeg een zwarte trainingsbroek.


3) Man, ongeveer 35 jaar oud, licht getint uiterlijk. Hij was ongeveer
1.90 meter groot en had donker haar en een breed postuur. Hij droeg een spijkerbroek en een zwarte halflange jas.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.