CoConuts, stoere fiets- en skatehelmen voor kinderen van 2-14 jaar


Design fiets- en skate-helmen met een hoog gebruiksgemak en toch een scherpe prijs

APELDOORN, 20111028 -- Co & Co bv uit Apeldoorn heeft een nieuw merk gelanceerd; CoConuts Helmets. Stoer,veilig,stevig en cool genoeg om ook echt te dragen, ook als je al wat ouder bent. Met de verstelbare binnenring kun je de helm goed positioneren op je hoofd en biedt het echte veiligheid. De harde buitenschaal zorgt er voor dat je goed beschermd bent tijdens fietsen,waveboarden en skaten. De helm is leverbaar in 3 maten voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Maat L kan zelfs door volwassenen gedragen worden. Co & Co start met 5 aansprekende designs voor € 29,95. Regelmatig komen hier nieuwe ontwerpen bij

Co & Co bv is opgericht in 2005 en heeft al een aantal bekroonde producten in de kindermarkt gezet zoals de wheelybug,wishbonebike, plasmacar en ezyroller. De ezyroller en plasmacar zijn eigenlijk een beetje de veilige varianten van het waveboard en skateboard. Vreemd eigenlijk dat in de ons omringende landen de helm deels verplicht is of in ieder geval geaccepteerd. Op een gemiddeld Nederlands schoolplein heeft misschien maar 1 op de 5 een helm op. Co & Co hoopt met deze volwassen helmen de kinderen jaren langer aan de helm te houden. Met een disney figuurtje op je hoofd ben je toch wat sneller uitgekeken op je helm. Vandaar ook dat gekozen is voor het skatemodel.

De Nederlandse fietshelm is eigenlijk ontworpen voor de racefietser die flink transpireert, vandaar al die lange koelsleuven. De meeste kinderen doen een helm op voor een kort ritje, en dan kan je met een CoConuts helm er ook nog stoer of lief uitzien. En met 11 ventilatiegaten, loop je ook dan niet warm. Met een beetje zelfspot heeft Co & Co haar bestaande logo kunnen aanpassen aan de CoConuts. De mooie verkoopdoos laat duidelijk zien waar de helm voor staat en middels de QR-code kom je rechtstreeks op hun webpagina uit.