Gemeente Den Haag

Parels van Ypenburg

Op zondag 30 oktober 2011 stellen 27 bewoners uit Ypenburg tussen 11.30 en 16.30 uur hun huis open voor geïnteresseerde wijkbewoners.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze Parels en hun talent, verzamelwoede of passie(s) is er een routeboekje beschikbaar.

Programma

De feestelijke opening is op zondag 30 oktober 2011 om 10.30 uur in de Bibliotheek van Ypenburg aan de Schrabber nr. 8. Mendy van Veen, stadsdeeldirecteur Leidschenveen Ypenburg verricht om 10:45 uur de officiële openingshandeling. Vanaf 11:30 uur tot 16.30 uur kunt u op eigen gelegenheid de Parelroute volgen.

Wat is een Parel?

Parels zijn bewoners met bijvoorbeeld een bijzondere verzameling, iemand die muziek maakt, die kan steenhouwen, die toneel speelt, kan dichten of trots is op een tuin. Kortom iemand die een hobby, passie, specialiteit of talent heeft en dat graag aan u wilt laten zien.

Routeboekje

De routeboekjes zijn verkrijgbaar bij onder andere de bibliotheek Ypenburg en de buurtcentra van VÓÓR Welzijn. Meer informatie is te vinden op de website www.deparelsvan.nl.