Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-10-2011

Televisie
DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 30 oktober
Nederland 3 - 21.20 uur
FADO EN YOGA MET JOHNNY DE MOL ZONDAG IN DE ZOMER VOORBIJ

In de zesde aflevering van DE ZOMER VOORBIJ trekt de karavaan met campers van Spanje naar Portugal. Johnny de Mol 'campert' gezellig mee en wordt door Nick uitgedaagd voor een partijtje golf. Jan Dulles, Jaap de Witte en Simon proberen een sceptische Kees te overtuigen dat yoga heerlijk is.

Het thema van het avondoptreden is 'fado', traditionele Portugese volksmuziek. Speciaal hiervoor schuift een bijzondere gast aan: Cuca Roseta, een jonge en bekende fadozangeres, die de mannen tot tranen weet te roeren.

In deze jubileumreeks van DE ZOMER VOORBIJ gaan Jan Smit, Kees Tol, Nick & Simon en 3JS net als de voorgaande vier seizoenen met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten.

Dit jaar reizen de Volendamse vrienden in campers langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis staat weer in het teken van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langskomen zijn: Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

Voor meer informatie: www.sterren.nl/dezomervoorbij

Ingezonden persbericht