Dress up in style voor Halloweenparty in de Melkweg


Leef je uit op de laatste zondag van oktober

Amsterdam, 20110810 -- Zondag 30 oktober is er in de Melkweg te Amsterdam een Halloweenparty voor iedereen die zich modieus, griezelig of in stijl wil uitdossen. Dus dress up voor deze gelegenheid en maak met vriend of vriendin kans op een geheel verzorgd weekend naar Londen.

De Melkweg opent om 14.00 uur haar deuren en verwelkomt de Halloween partygangers met een gevarieerd evenement. Het programma bevat optredens van diverse live bands en griezelfilms in Halloweensfeer. Ook is er een stylingteam dat je ter plekke een make-over geeft, een modeshow en een fotoshoot waarbij je je voor 10 minuten een Halloween Top Model waant. Bovendien is er een verkiezing van ‘Best Dressed Couple’: het koppel dat wint krijgt een geheel verzorgde ‘scary trip’ naar Londen, inclusief toegang tot de London Dungeons en een Jack The Ripper Tour.

Organisator online shop Attitude Holland, wil met dit evenement haar doelgroep ook offline ontmoeten. Om ook in het dagelijks leven te kunnen aanvoelen en horen wat de doelgroep leuk vindt, organiseert zij regelmatig evenementen.

Eigenaar Rob van Berkel: “Omdat wij als internetshop al zoveel online doen vinden we het leuk om evenementen te organiseren waar mensen elkaar ook in levenden lijve kunnen ontmoeten. Aan wat we op Facebook, Hyves en Twitter doen voegt dit iets toe waar veel mensen naar op zoek zijn, namelijk online contact maken en dat contact offline voortzetten. Zo kunnen we internet en events mooi combineren.”

Attitude Holland organiseert ook het Attitude Fest, is medeorganisator van Summer Darkness en heeft nog diverse andere events in petto.

Kaarten zijn 15 euro (excl. lidm.) en zijn te koop op www.attitudeholland.nl en www.melkweg.nl.

Wie zit hier achter?



Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier.

www.attitudeholland.nl