FNV

Inspiratieontmoetingen It takes 2 to tango!
Over evenwichtige taakverdeling tussen jonge ouders

Een goed evenwicht vinden in de taakverdeling bij jonge stellen is niet gemakkelijk. Daarom organiseert de FNV Vrouwenbond de volgende inspiratieontmoetingen 'It takes 2 to tango!' voor jonge ouders:


- Almere op zondag 30 oktober van 13.00 - 17.00 uur, Wijkcentrum de Draaikolk, Lekstraat 2, 13316 EM Almere
- Zwolle op woensdag 16 november van 19.00 - 22.30 uur, Nieuwe Buitensocieteit ZZwolle, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
- Rotterdam op zondag 27 november van 13.00 - 17.00 uuur, Engels Grandcafé- Restaurant- Zalen, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

Tegenwoordig blijven vrouwen vaker dan voorheen werken als ze moeder worden. Naast hun baan nemen zij vaak ongemerkt een groot deel van de taken thuis voor hun rekening. Het gevolg is dat zij vaak worstelen met het vinden van dé balans tussen werk en privé. En ook het evenredig verdelen van de taken tussen de partners blijft een struikelblok. Ben jij een van deze worstelende vrouwen? En wil je dit heel graag doorbreken? Grijp dan nu je kans, regel een oppas en ga voor een quality ontmoeting samen met je partner.

Tijdens deze inspiratieontmoetingen kunnen jullie andere stellen ontmoeten én tips en ervaringen uitwisselen. Met een APK check op de balans tussen werk en zorg en de verschillende workshops van o.a. Saskia de Bel, auteur 'Samen uit samen thuis' worden jullie uitgedaagd meer werk te maken van een goede taakverdeling. Ook worden de consequenties besproken van een ongelijke taakverdeling buitens- en binnenshuis, zoals verschil in inkomen nu en later en de impact daarvan op carrièremogelijkheden. 'Papa Plus', een groep jonge vaders, zal hun visie op modern vaderschap met de aanwezige papa's delen.

Kom samen met jouw partner naar een van deze inspiratieontmoetingen: It takes 2 to tango! Meer detailinformatie over het programma is te vinden op www.fnvvrouwenbond.nl, onder Samen uit Samen thuis. Aanmelden is wel verplicht via: post@fnvvrouwenbond.nl.