Politie Brabant-Noord

Dronken achter het stuur

Uden, 's-Hertogenbosch, Veghel, 30-10-2011

Uden - Een 30-jarige vrouw uit Erp is zaterdag rond 16.50 uur aangehouden op de Udenseweg. Een getuige belde de politie toen hij de vrouw in haar auto over de weg zag slingeren. De gealarmeerde agenten namen van haar een blaastest af, waaruit bleek dat zij te veel had gedronken. Op het politiebureau moest zij direct haar rijbewijs inleveren toen werd vastgesteld dat zij bijna 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. De vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdag rond 17.30 uur een 46-jarige vrouw uit Son aangehouden voor het rijden onder invloed. Zij keerde haar auto op de Randweg en veroorzaakte hierdoor een aanrijding. Hierbij ontstond alleen materiële schade. Bij de agenten ontstond direct het vermoeden dat de verdachte gedronken had. Dit vermoeden werd bevestigd toen van haar een blaastest werd afgenomen. Op het politiebureau kwam vast te staan dat zij bijna 3 keer te veel alcohol had gedronken. Na het inleveren van haar rijbewijs is de verdachte in vrijheid gesteld.

Veghel- Een 43-jarige man uit Veghel is zaterdag rond 17.30 uur aangehouden. Hij reed met zijn auto achter op een auto die voor een verkeerslicht op de Wilgenstraat stond te wachten. Hierbij raakte niemand gewond. Van de verdachte werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij te veel gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren, omdat hij bijna 4,5 keer te veel alcohol op had.

Veghel- De politie heeft zondag rond 02.00 uur een 19-jarige man uit Veghel aangehouden voor het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen de verdachte in zijn auto zonder verlichting over de Vlas en graan rijden en controleerde hem. De beginnende bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren nadat vast kwam te staan dat hij ruim 2,5 keer te veel had gedronken.

's-Hertogenbosch- Een 34-jarige vrouw uit Vught is rond 02.30 uur aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen haar op haar scooter over de Diezekade rijden terwijl zij en haar bijrijder geen helm droegen. Bij een controle bleek dat zij bijna 3 keer te veel alcohol had genuttigd. Haar rijbewijs werd ingenomen.