Ingezonden persbericht


Persbericht

Rick Vriesema en Annemarie van den Berg nieuwe Sales Managers CBS Outdoor

Amsterdam, 31 oktober 2011 - CBS Outdoor heeft Rick Vriesema en Annemarie van den Berg aangesteld als Sales Managers. Rick versterkt per 1 november het sales team van CBS Outdoor en wordt verantwoordelijk voor de mediabureaus. Annemarie is 1 oktober gestart en is verantwoordelijk voor de nationale adverteerders.

Rick Vriesema is een echte buitenreclamespecialist. Hij komt van Brouwer & Partners, waar hij werkzaam was als Marketing & Sales Manager. Daarvoor is Rick bij Van Puffelen en Wall Nederland als Sales- en Account Manager actief geweest. Annemarie van den Berg heeft de afgelopen twee en een half jaar als Fieldsales manager gewerkt bij Interim Justitia en daarvoor is zij ruim 10 jaar in verschillende sales functies actief geweest bij Gouden Gids.

Frank Hardenberg, Managing Director CBS Outdoor: "Wij zijn erg blij om Rick en Annemarie aan ons salesteam toe te voegen. Als echte sales professionals, met een grote dosis ervaring in de mediabranche, zijn zij in staat onze positie als knowlegde based buitenreclame exploitant te verstevigen in zowel opkomende branches als in branches die al actief zijn in de OOH markt."

Over CBS Outdoor

In Nederland is CBS Outdoor straatbepalend. CBS Outdoor is specialist op het gebied van buitenreclame op stadsmeubilair zoals abri's, billboards, stationsreclame en bus- en tramreclame. Het portfolio strekt zich uit over meer dan driehonderd gemeenten. Voor de exploitatie van reclame op tankstations en stationsreclame heeft CBS Outdoor exclusieve contracten met Shell en de Nederlandse Spoorwegen. CBS Outdoor Nederland is onderdeel van CBS International, wat op haar beurt deel uitmaakt van het Amerikaanse mediaconcern CBS Corporation.