Ingezonden persbericht

29-10-2011

Halloween in Oostende!

De komende week staat helemaal in het teken van Halloween in Oostende! Je kan komen griezelen in het Fort Napoleon of genieten van het vurig spektakel in het Maria Hendrikapark. Er is natuurlijk ook nog de Oktoberfoor in de binnenstad.

Ontdek de nieuwe voorstelling van Wim Vandekeybus in Kursaal Oostende, lees waarom Spinvis zijn nieuwe single Oostende heeft gedoopt of volg de avonturen van onze "start to golfer"!

Halloween in Oostende

Ook dit jaar is Halloween in Oostende van 8 oktober tot 6 november één van de grootste najaarsevenementen in de enige echte Griezelstad aan Zee. Met als hoogte punt een vurig spektakel op 31 oktober.

Oedipus / Bêt Noir - Kursaal Oostende

In Oedipus / Bêt Noir, de nieuwe dansvoorstelling van Ultima Vez/Wim Vandekeybus, brengt een indrukwekkende cast van zestien acteurs, dansers en muzikanten de tragische mythe van Oedipus, de geboren antiheld.

Griezelfort - Fort Napoleon

Tijdens Halloween in Oostende wordt het Fort Napoleon opnieuw omgetoverd tot een Griezelfort. In de gangen op het gelijkvloers kan je lekker griezelen. Dit jaar is het Griezelfort aangekleed in het thema Zeerovers.

En meer...

Nieuwe single van Spinvis noemt Oostende

De bekende Nederlandse muzikant Spinvis heeft iets met Oostende. Hij ging er als kind vaak op vakantie, hij herinnert zich een optreden in Vrijstaat O alsof het gisteren was, hij maakte muziek voor de openingsfilm van Filmfestival Oostende van vorig jaar, én hij heeft zijn eerste single van zijn nieuw album 'Oostende' genoemd.

Start to Golf

Tijdens de maand oktober sturen we een testpersoon op "start to golf". Volg zijn eerste avonturen in de Wellington Golf...

Copacabana in Oostende

Flaneren in Oostende als was je in Brazilië? Het kan in de Venetiaanse Gaanderijen waar de sierlijke mozaïekvloer van de Avenida Atlantica in Rio werd gereconstrueerd. Europalia Brasil strijkt van 22 oktober 2011 tot 15 januari 2012 neer in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.

Oktoberfoor

Tot en met 6 november palmpt de Oktoberfoor de Oostendse binnenstad in. Verwen je kids op een namidagje puur kermisplezier!



Ingezonden persbericht