Travel Unie International Nederland N.V.

NIEUW! MET ARKEFLY NAAR DUBAI

Rijswijk, 23 mei 2011 - ArkeFly breidt vanaf aankomende winter haar routenetwerk uit met de bestemming Dubai. Vanaf 3 november vliegt de luchtvaartmaatschappij elke donderdag en zondag met een Boeing 737-800 naar Dubai, een van de zeven Emiraten. Een retourticket kan al vanaf ⬠379 worden geboekt, inclusief brandstof- en luchthavenbelasting. Holland International biedt vanaf ⬠399 per persoon een 5-daagse reis aan met ArkeFly naar Dubai. De bestemming is vanaf eind mei boekbaar.

Dubai is een unieke metropool. Naast het hoogste gebouw ter wereld, het bekende palmeiland, het eerste zeven sterren hotel ter wereld, de grootste overdekte shopping mall en de enige indoor skihal van het Midden Oosten biedt Dubai witte stranden aan de Perzische Golf. Het centrum van Dubai wordt gesplitst door de Dubai Creek. Hier bevinden zich culturele hoogtepunten zoals de wijk Bastakiya met smalle steegjes, verschillende markten, traditionele Arabische architectuur en het Dubai museum.

Actief en strand
Voor de actieve vakantieganger is er in Dubai genoeg te beleven zoals duiken, skiën, sandboarden en waterskiën. Daarnaast is Dubai een walhalla voor de golfer met diverse golfbanen van wereldniveau. De woestijn kan verkend worden met een 4x4 terreinwagen of vanuit een luchtballon. Ook is het mogelijk om te overnachten in het Bab Al Shams Desort Resort & Spa, gelegen in de woestijn. Dubai is geschikt voor zowel een actieve- als een strandvakantie of een combinatie hiervan. Ook zijn er veel kindvriendelijke hotels.

Accommodaties
Holland International biedt een uitgebreid aanbod van hotels in Dubai: van drie- tot vijfsterren hotels en variërend van logies/ontbijt tot All Inclusive. Daarnaast biedt Holland International verschillende accommodaties aan in de Emiraten: Fujeirah, Ras al Khaimah, Abu Dhabi en Muscat, de hoofdstad van buurland Oman. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een combinatie van een rondreis door de Emiraten of Oman met een strandverlenging in Dubai. Dubai is ook het begin- en eindpunt van een cruise door de hoogtepunten van de Perzische Golf en de Golf van Oman.