ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


'Veilig het schip in?' (seminar over ICT & Recht)

12 okt 2011 om 11:08

ICT~Office en Kneppelhout & Korthals Advocaten organiseren op 3 november 'Veilig het schip in?', een seminar over ICT en Recht. Het thema 'beveiliging' staat centraal tijdens dit seminar, dat wordt gehouden op het cruiseschip SS Rotterdam. Leden van ICT~Office hebben gratis toegang tot het seminar.

Inhoud

Het seminar 'Veilig het schip in?' bestaat uit een plenaire ronde en een workshopronde. In het plenaire gedeelte wordt er een debat gevoerd over 'beveiliging'. Hierbij komen onderwerpen als cloud- en (data)beveiliging, personeelsprotocollen op het gebied van social media, privacy(lekken), de juridische haken en ogen bij het exploiteren van webshops en de actuele ontwikkelingen op het gebied van het contracteren in de ICT-sector (Scrum en privacy compliance) aan de orde.

Na de plenaire ronde gaat u in twee workshoprondes dieper in op de besproken onderwerpen. Dit gebeurt aan de hand van voorbeelden en kennis uit de praktijk. U kunt kiezen uit de volgende workshops:
* Actuele juridische ontwikkelingen in ICT (contracten) mr. Tinga Kleefman (advocaat Kneppelhout & Korthals Advocaten)
* Meldplicht: een nieuw anker voor de informatiebeveiliging? mr. Peter van Schelven (senior juridisch adviseur ICT~Office)
* Veiligheid en aansprakelijkheid
mr. Olaf van Haperen (advocaat Kneppelhout & Korthals Advocaten)
* Social Media op de werkvloer
mr. Arnold Birkhoff (advocaat Kneppelhout & Korthals Advocaten)

Uiteraard krijgt u ook ruimschoots de gelegenheid om te netwerken.

Programma

14:30 u. Ontvangst met koffie en thee
15:00 u. Opening en inleiding van debat en workshop 15:15 u. Debat
16:00 u. Pauze
16:15 u. Workshop ronde 1
17:00 u. Pauze
17:15 u. Workshop ronde 2
17:45 u. Rondleiding op 'de Rotterdam'
18:30 u.

Netwerkborrel

Praktische info

Het seminar 'Veilig het schip in?' is bedoeld voor directeuren, salesmanagers, projectmanagers, accountmanagers en juristen van ICT-leveranciers. Locatie is het cruiseschip SS Rotterdam ('de Rotterdam'). Voor geĂŻnteresseerden is er een rondleiding op het schip.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het seminar 'Veilig het schip in?' via ooy.geesink@ictoffice.nl onder vermelding van 'Aanmelding seminar "Veilig het schip in?" op 3 november 2011'. Ongeveer een week voor het seminar ontvangt u uw boarding pass met deelnemerslijst en routebeschrijving. Tevens wordt u na uw aanmelding nog benaderd over uw twee voorkeuren voor de workshoprondes.

Leden van ICT~Office en relaties van Kneppelhout & Korthals Advocaten hebben gratis toegang tot 'Veilig het schip in?'. Ook uw collega's zijn van harte welkom. De verwachting is dat er veel belangstelling is voor het seminar, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Barbara Vroon via 0348
- 49 38 37 of barbara.vroon@ictoffice.nl.