Raad voor Interim Management(RIM) helpt bibliotheken in moeilijke tijd

Persbericht van Raad voor Interim Management

To bieb or not to bieb?

Tilburg, 24 oktober - Op 3 november aanstaande organiseert de Raad voor Interim Management (RIM), ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum, een bijeenkomst met en voor bibliotheken. De adviseurs en managers van de brancheorganisatie gaan met de bibliotheken aan het werk om samen tot nieuwe, toekomstbestendige ideeën voor bibliotheken te komen. De resultaten worden op 3 november tijdens een netwerkborrel gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam met schrijver Joost Zwagerman als dagvoorzitter.

Aan de hand van de cases Den Bosch en Dordrecht wordt met mensen met uiteenlopende expertises en ervaring gewerkt aan scenario's voor bibliotheken. Door het samenbrengen van de nodige creativiteit en verschillende expertises zoals financiën, internet en huisvesting ontstaan nieuwe inzichten voor bibliotheken. Hier kunnen vele bibliotheken in Nederland hun voordeel mee doen.

Over de Raad voor Interim Management (RIM)
De RIM is de brancheorganisatie voor Interim Management bureaus. Als belangenbehartiger en spreekbuis van de branche ontwikkelt de RIM nieuwe perspectieven voor haar leden en ondersteunt zij deze op de weg naar marktgericht prestatieaanbod en daarbij passende honoreringniveaus. RIM-bureaus hebben een vijftal kernwaarden, zij zijn het vertrouwen waard, maken de afgesproken ambities waar, leveren maatwerk, werken met experts en zij ontwikkelen het vak.

*

Links:
http://www.rim.nl



Razende Robot Reporter