Iedereen kapitein? DAS organiseert Masterclass voor HR-directeuren.

Persbericht van DAS

In de hoogtijdagen van de SS Rotterdam was de hiërarchie op het schip duidelijk: er was één kapitein
en de bemanning voerde zonder morren zijn bevelen uit.

Iedereen kapitein? DAS organiseert Masterclass voor HR-directeuren.

Amsterdam 24 oktober 2011 Juridisch dienstverlener DAS organiseert op 3 november a.s. de Masterclass 'Iedereen Kapitein' op het schip De Rotterdam in Rotterdam. De masterclass is bedoeld voor HR-directeuren.

Menno Lanting, schrijver managementboek van het jaar 2011, en Mathieu Weggeman, schrijver managementboek van het jaar 2008, schetsen de deelnemers op inspirerende wijze het toekomstbeeld van nieuwe organisatievormen en veranderende machtsstructuren. Moet de machtsstructuur op z'n kop nu de rol van collectief leiderschap toeneemt? En dan het antwoord van DAS. Want participatie, het nieuwe werken, social media: het is niet te stoppen. Maar wat zijn hiervan de juridische gevolgen voor een organisatie? De arbeidsvoorwaarden van Werknemer 2.0 zijn vaak nog 1.0, waardoor het nieuwe werken tot complexere arbeidsconflicten leidt. Hoe gaan werknemers om met de vrijheden die sociale netwerken bieden? Het risico van imagoschade ligt altijd op de loer. Iedereen kapitein: maar aan welke regels dient de kapitein zich te houden? Uit het aantal aanmeldingen kan worden afgeleid dat DAS voor een onderwerp heeft gekozen dat sterk in de belangstelling staat

De masterclass start om 13.00 uur waarbij Ferry Mingelen als dagvoorzitter optreedt om de middagdag in goede banen te leiden. Inschrijven voor de masterclass kan nog via DAS.nl/masterclass.

*




Razende Robot Reporter