Stadsdeel Amsterdam Centrum

het roze uitgaansleven

---

Toekomst, trends & ontwikkelingen in het roze uitgaansleven

25 oktober 2011

Hoe ziet het roze uitgaansleven er anno 2011 uit in Amsterdam centrum? En hoe veilig is het om openlijk voor je seksuele voorkeur uit te komen? Durft de homoseksuele jeugd van nu hand in hand over straat met een geliefde? En doe jij dat, zoenen op de dansvloer met je lesbische vriendinnetje of hou je dat maar uit je hoofd?

Debat

Wat zijn wensen van de LHBT-gemeenschap (dus de lesbiënnes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders) voor het roze uitgaansleven de komende jaren? Op donderdag 3 november gaat Jeanine van Pinxteren (stadsdeelvoorzitter centrum) daarover in gesprek met nachtburgemeester Isis, jongeren en organisatoren van feesten voor de LHBT-community. Tijdens en na de discussie wordt de avond muzikaal ondersteund door onder andere The G-Team.

Dit debat maakt onderdeel uit van de stedelijke estafetteweek tegen discriminatie. In elk stadsdeel worden activiteiten georganiseerd om inhoudelijke discussie over discriminatie aan te gaan. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten op www.amsterdam.nl/discriminatie.

Het debat wordt georganiseerd door COC Amsterdam in samenwerking met Speak Up Amsterdam, Loveland en de Nachtburgemeester. Stadsdeel Centrum heeft dit debat financieel ondersteund.

Wanneer en waar

Datum: donderdag 3 november 2011
Tijd: 20.00 uur - 23.00 uur
Locatie: Club Air, Amstelstraat 24.

Meer informatie

Op de site www.cocamsterdam.nl.

---