Gemeente Breda

Repareren deel Teteringsedijk
De gemeente start, als de weersomstandigheden het toelaten, op donderdag 3 november om 9.30 uur met het repareren van de asfaltverharding op de rijweg van de Teteringsedijk. Het gaat om het gedeelte tussen de Oosterhoutseweg en het kruispunt St. Ignatiusstraat / Hoogeind. Gelijktijdig wordt op dit gedeelte het riool gereinigd. Tijdens de werkzaamheden is de Teteringsedijk vanaf het kruispunt St. Ignatiusstraat / Hoogeind afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Voor bestemmend verkeer blijft de Teteringsdijk langs één rijrichting bereikbaar. De werkzaamheden zijn donderdag 3 november om 16.00 uur klaar. De Teteringsedijk wordt dan weer open gesteld voor doorgaand verkeer.

Wat gaat er gebeuren

De asfaltverharding op de Teteringsedijk is op diverse plaatsen ruw. Deze schade wordt met een snel uithardende pasta / mortel hersteld. Na enkele uren is de pasta / mortel droog en kunnen auto's hier weer overheen rijden. De gemeente probeert waar mogelijk werkzaamheden te combineren. Daarom wordt gelijktijdig met de reparatiewerkzaamheden in dit deel van de Teteringsedijk het riool gereinigd.

Bereikbaarheid

De rijweg Teteringsedijk wordt vanaf het kruispunt Ignatiusstraat / Hoogeind afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid via Hoogeind, Epelenberg en Giraffestraat. Bestemmend verkeer kan vanaf de Tilburgseweg de doorgaande route op de Teteringsedijk met enige belemmering volgen. De fietspaden blijven voor de fietsers bereikbaar. Bedrijven blijven bereikbaar, omdat er maar één rijrichting wordt afgesloten.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente is zich ervan bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar probeert dit tot een minimum te beperken en vraagt hiervoor uw begrip. Tijdens de werkzaamheden kan er niet geparkeerd worden. Dit geldt voor beide zijden van de weg. Het huisvuil wordt op de gebruikelijke dagen opgehaald. Aan u het verzoek om het huisvuil en eventueel grofvuil aan te bieden op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats buiten het afgezette werkvak.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van den Ouweland van de Gemeente Breda. Hij is tussen 08.00 en 08.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (076) 529 93 60. Kenmerk: BRD/2011.18573