Ron Arad presenteert een avondje feest en plezier!

Persbericht van PR Newswire

LONDEN, October 31, 2011 /PRNewswire/ --

De wereldberoemde ontwerpgoeroe Ron Arad werkt aan een spannende en ongebruikelijke uitreikingsceremonie

Dit tweede evenement in de door Zaha Hadid ontworpen fabelachtige nieuwe Roca London Gallery, wordt de presentatie van Roca's onderscheiding "Jump the Gap"

3000 Jonge ontwerpers uit 92 landen wilden deze wedstrijd winnen. Wie krijgt de prestigieuze prijs?

Kopstukken uit de designwereld, de media en VIP-gasten zullen aanwezig zijn om de winnaar te feliciteren. Maar dat is niet alles! Ron heeft een bijzonder speciale verrassing voor ons allemaal...

Ontdek wie er gewonnen heeft en wat Ron Arad nog meer voor ons in petto heeft - dit wilt u niet missen!

En u kunt het livezien op http://www.whatarewecooking.net op 3 november vanaf 19:00 uur (GMT)

Jumping the gap en Landing in Londen, de winnaar van de vierde prestigieuze Roca Jump the Gap-wedstrijd wordt op donderdag 3 november bekend gemaakt in de onlangs geopende Roca London Gallery, die is ontworpen door architectenbureau Zaha Hadid.

Klik hier om het multimedia-nieuwsbericht te bekijken:

http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/roca/52770

Opnieuw heeft deze wedstrijd de harten en geesten van jonge ontwerpers van over de hele wereld veroverd, en niet eerder waren er zoveel deelnemers. Het topontwerptalent van morgen heeft gestreden om de titel van badkamervernieuwer van het jaar - en natuurlijk de 5000 euro aan prijzengeld!

Met dit ongekende deelnameniveau vestigt Jump the Gap definitief zijn naam als een van de meest toonaangevende internationale ontwerpwedstrijden, en daarmee als lanceerbasis voor jong talent op het gebied van productontwerp en architectuur.

De buitengewone jury van dit jaar is samengesteld uit vooraanstaande persoonlijkheden en grote namen uit de architectuur en vormgeving, waaronder Ron Arad, ontwerper en architect, Verenigd Koninkrijk, Gilda Bojardi, hoofdredacteur van Interni magazine, Italië, Josep Congost, ontwerpmanager bij Roca Innovation Lab, Spanje, Javier Mariscal, ontwerper, Spanje en Marcel Wanders, ontwerper, Nederland.

Ron Arad presenteert de onderscheiding en prijs in de Roca London Gallery, die is ontworpen door Zaha Hadid en geïnspireerd door het concept van het element water in al zijn vormen. Wat eens een gewone ruimte was, wordt getransformeerd in een echt spannende nieuwe dimensie in interieurs. De Roca London Gallery wordt het brandpunt voor een heel scala van activiteiten, met als criteria een verheerlijking van vormgeving conform de merkwaarden van Roca en dus de perfecte plek om de Jump the Gap-onderscheiding te presenteren.

http://www.whatarewecooking.net

http://www.jumpthegap.net

http://www.ronarad.com

http://www.rocalondongallery.com

http://www.roca.com

http://www.bcd.es

Contact:
infosan@roca.net

Jordi Vallverdú,
PR & Media Planning Manager, merk & communicatie +(34)93-3661200
jordi.vallverdu@roca.net

Roca

CONTACT: .