Kerst- en wintertrends te zien tijdens KerstCreaties

Persbericht van De Beursorganisatie BV

Benieuwd naar de kerst- en wintertrends voor dit jaar? Deze komen aan bod tijdens KerstCreaties van 3 t/m 6 november in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Een vroege kerst
Waarom een kerstbeurs op dit vroege tijdstip? Volgens de organisatie is dit de perfecte periode: de winterkriebels beginnen nu al en daarvan krijgen mensen zin om te 'sint- en kerst(work)shoppen'. Bovendien kopen zij, zo bleek tijdens de vorige 'vroege editie' van KerstCreaties, sfeerartikelen die langer meegaan dan alleen met Kerst zelf. Zo'n 25.000 tot 30.000 mensen komen jaarlijks hun inkopen doen tijdens de beurs. Daarnaast bezoeken zij KerstCreaties om inspiratie op te doen en creatieve workshops te volgen. Advies om je interieur 'winterklaar' te maken, de benodigde woonaccessoires, culinaire proeverijen en fraaie feestmode ontbreken niet.

Lekker fout de winter in!
Dé wintertrends voor 2011 komen aan bod en zorgen voor verrassende thema's op de beurs. Wat dacht je van winters wildbreien waarmee je je interieur aankleedt met een gebreid jasje? Verder zijn de ingezonden creaties van de actie 'Maak een foute kersttrui voor je favoriete bekende Nederlander' te bekijken. Hippe, zelfgemaakte kersttruien kunnen weleens dé kersthit van dit jaar worden. Wie op de beurs een 'foute kersttrui' koopt, steunt hiermee het Rode Kruis via het Glazen Huis van 3FM. Een ander 'fout thema' is de wedstrijd 'Lekker fout' waarbij feestelijke taarten te zien zijn, die zeker voor gespreksstof tijdens het kerstdiner zullen zorgen.
Verder is er het plein 'Creatief met Kringloop' waar je inspiratie op kunt doen om van kringloopmaterialen verrassende kerstdecoraties en woonaccessoires te maken.

Koken met Casper, bekend van Herman's Restaurant School Eigenaar Casper van Beek van het onlangs geopende restaurant Branco in het RTL4-programma Herman's Restaurant School is op de beurs aanwezig. Samen met topkok Herman den Blijker heeft Casper mensen die al langere tijd werkeloos waren, horeca-ervaring bijgebracht. Inmiddels is een aantal van hen in dienst bij Casper. Bij 'Uit de keuken van Branco' geeft hij samen met zijn team culinaire demonstraties en workshops.

Groene kersttrends
Leden van Groei en Bloei organiseren een bloemschikwedstrijd met het thema 'A Winter's Welcome'. Dit thema is gebaseerd op dé trends van aankomend winterseizoen. Deelnemers maken een tafeldecoratie op een in stijl gedekte tafel.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.kerstcreaties.nl
Bijlage:
* praktische info anpdoc




Razende Robot Reporter