FloraHolland


Jubilerend FloraHolland deelt geluksmoment in Aalsmeer

Aalsmeer, 3 november 2011 (persbericht) - Een fraai boeket bloemen werd gisteren overhandigd aan Astrid Van Weyenberg in Aalsmeer. Astrid Van Weyenberg is een van de honderd ontvangers van een boeket in het kader van de actie `Deel een moment van geluk' van bloemenveiling FloraHolland. FloraHolland zette deze actie op touw in het kader van haar honderdjarig bestaan. Bezoekers van de open dag bij FloraHolland Aalsmeer werden uitgenodigd om een moment van geluk te delen. Alle open-dag-bezoekers kregen een mooie bloem. Aan die bloem hing een kaartje waarop kon worden ingevuld met wie de ontvanger van de bloem een geluksmoment wilde delen, en waarom. Duizenden kaartjes kwamen de afgelopen weken bij FloraHolland binnen. De honderd mooiste, meest ontroerende of bijzondere inzendingen beloont FloraHolland door bij de geadresseerden een dezer dagen een mooi boeket te bezorgen. Namens FloraHolland Aalsmeer, een van de vijf Nederlandse marktplaatsen van bloemenveiling FloraHolland, overhandigde vestigingsmanager Marcel Claessen het boeket. Dat gebeurde tijdens een feestelijke rondleiding door de veiling. Inzender van het kaartje was een vriendin, die aangaf dat Astrid Van Weyenberg een moment van geluk verdiende omdat zij ondanks grote persoonlijke tegenslagen kleur weet te geven aan het leven van de mensen om haar heen.

Met miljarden bloemen en planten geeft iedereen die samenwerkt binnen bloemenveiling FloraHolland kleur aan de wereld. De veiling viert dit jaar haar honderdjarig bestaan onder de titel 'FloraHolland 100 jaar kleur'.
Wie bloemen weggeeft, deelt ook een 'moment van geluk'. Tijdens de open dagen bij de vijf FloraHolland-marktplaatsen ontvingen duizenden bezoekers een bloem met een kaartje, waarmee zij zelf weer geluk konden delen. Zo deelt FloraHolland samen met de bezoekers van de open dagen een keten van geluk door heel Nederland. Tijdens de viering van het jubileum van FloraHolland komen al die geluksmomenten weer bij elkaar in duizenden bloemen-met-een-mooi-verhaal, verwerkt in een fraai arrangement.