Politie Gelderland-Midden

Man verdacht van huisvredebreuk en overtreden Opiumwet
Publicatiedatum: 3-11-2011 9:22:23

ARNHEM - De politie in Arnhem heeft woensdagochtend 2 november een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op het Kramersgildeplein aangehouden. Hij wordt verdacht van huisvredebreuk en het overtreden van de Opiumwet.

De man is een zogenoemde veelpleger en hij had kennelijk een ontzegging gekregen voor winkelcentrum Presikhaaf. Rond acht uur zag een beveiligingsmedewerker in het winkelcentrum lopen. Toen hij de man wilde tegenhouden ging hij er vandoor. De politie werd gewaarschuwd die de verdachte op het Kramersgildeplein kon achterhalen. De man bleek een kleine hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben, het zou om amfetamine gaan. De drugs zijn in beslag genomen en de man is in verzekering gesteld voor nader onderzoek.
(2011125973-wm)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---


---

Edese gewond bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 3-11-2011 9:24:40

EDE - Bij een verkeersongeval op de kruising van de Peppelensteeg met de Koekeltse Boslaan in Ede is woensdagmiddag 2 november een 56-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt. Het slachtoffer werd omstreeks vijf uur aangereden door een auto, bestuurd door een 35-jarige plaatsgenote. De automobiliste wilde vanaf de Peppelensteeg de Koekeltse Boslaan oprijden en zag daarbij kennelijk de fietsster, die over het fietspad van de Koekeltse Boslaan reed, over het hoofd. De aangereden Edese kampte met klachten aan haar heup en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. (2011126317-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053