Huizenkoper vindt sneller een huis

Persbericht van M2H

Een huis zoeken is omslachtig en tijdrovend, aldus Mike Hergaarden, oprichter van M2H.
Daarom is HuizenFilter.nl ontwikkeld: een website die bezoekers op een tijdbesparende manier helpt zijn/haar zoektocht naar een koophuis of appartement te vergemakkelijken. De eenvoudige en overzichtelijke manier van zoeken is al zeer effectief gebleken tijdens de ontwikkeling en is vanaf 1 November open voor het grote publiek via de website http://www.HuizenFilter.nl.

Uit ervaringen van aspirant huizenkopers is gebleken dat het bijhouden van het aanbod op de huizenmarkt veel werk en tijd kost. Het bekijken van alle huizen in één of meerdere interessegebieden vergt veel handwerk. Een grote frustratie bij bestaande huizensites is het iedere keer opnieuw moeten beginnen van de zoektocht. HuizenFilter.nl lost dit op, het biedt een eigen overzicht van het huizenaanbod dat bewaard blijft. Bezoekers kunnen direct verder waar ze gebleven waren en het bewaarde aanbod bijwerken. Daarnaast helpt HuizenFilter.nl op een snelle, eenvoudige manier achter de eigen voorkeur te komen.

Hoe werkt het?
Er kan gemakkelijk genavigeerd worden naar interessante plaatsen/buurten. De kaart toont alle huizen die voldoen aan de basiszoekopdracht (prijs, kamers, woonoppervlak). Bij het eerste bezoek zijn alle huizen als 'nieuw' gemarkeerd. Na het bekijken van een huis kan het huis eenvoudig beoordeeld worden (bewaar,verwijder,favoriet). Door het uitfilteren van huizen, die niet aan de verwachtingen voldoen, ontstaat vanzelf een overzichtelijk aanbod van huizen die wél aanspreken.

Het op deze manier gefilterde aanbod wordt onthouden en bij een volgend bezoek weer getoond; nieuw aangeboden huizen in het interessegebied vallen direct op. Vrienden kunnen de zoektocht op de voet volgen door het delen van een link via email of bekende social media.

Op HuizenFilter.nl kan de huizenzoeker direct aan de slag om een droomhuis te vinden uit de ruim 250.000 huizen.

Over M2H
M2H is een jong bedrijf (2009) gericht op software development, gespecialiseerd in games voor PC, Mac, iOS en Android.

*

Links:
http://www.HuizenFilter.nl

Noot voor redacties


M2H

Voor de redactie ,

Razende Robot Reporter