ROC Friese Poort
ROC Friese Poort blijft hoofdsponsor Frysk Ljeppers Boun

03 november 2011

ROC Friese Poort en het Frysk Ljeppers Boun tekenden woensdag 2 november een nieuw sponsorcontract voor drie jaar (2012, 2013 en 2014).

Sinds 2004 is ROC Friese Poort als hoofdsponsor bij het fierljeppen betrokken. Zowel de hoofdsponsor als het FLB zien de toegevoegde waarde van de samenwerking van de afgelopen jaren als goede basis om tot verlenging over te gaan.

Het contract omvat ondermeer kledingsponsoring, een jaarlijkse sponsorbijdrage, het verbinden van de sponsornaam aan de competitie, klassementsprijzen, relatiemarketingactiviteiten, ondersteuning en samenwerking met betrekking tot diverse leerlingenprojecten, vooral op technisch en promotiegebied.

Sponsoring is erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling en het op een hoger plan brengen van de fierljepsport. Voor onderwijsinstelling ROC Friese Poort zijn: persoonlijke aandacht, kwaliteit, maatwerk en de aanwezigheid in de regio, speerpunten. Dit sluit naadloos aan bij de ambities van het FLB en het karakter van de fierljepsport. Immers verdere professionalisering van het fierljeppen, leidt tot betere sportieve prestaties en meer publieke (en media) aandacht.

Het hernieuwde contract werd getekend in restaurant NU van de afdeling Horeca van ROC Friese Poort in Drachten in bijzijn van het hoofdbestuur van het FLB, de klassementswinnaars van 2011 (of hun afgevaardigde) én niet vergeten Ljeppie de Ljip!